Våre tjenester

Vi utfører alt innen malerarbeid med kvalitet! Åtte erfarne malere står klar til og utføre malerarbeid hos deg. Vi har mange referanser på prosjekter.
Innvendig maling

Vi kan utføre alt innen innvendig maling, både på vegger, gulv og tak. Kontakt oss for gratis befaring. Vi gjør slik du ønsker, eller så kan vi komme med råd og tips.

Utvendig maling

Ønsker man å freshe opp fasaden på huset skal det ikke mer til enn noen strøk med maling. Men det er viktig å være nøye. Det er vi eksperter på! Kontakt oss for gratis befaring!

Tapetsering
Med tapet kan man virkelig være kreativ. Det finnes uendelige valg. Vi følger dine ønsker, eller så har vi lang erfaring og kan komme med forslag og idéer. Kontakt oss i dag!
Gulvbelegg
Vi kan legge alle typer gulv i både tørr- og våtrom. Sammen kan vi finne gulvbelegg som har de egenskaper som er spesielt egnet for rommet du skal legge gulv i.

Er det på tide med forandringer?

Drømmer du å freshe opp stuen, eller kanskje fornye huset ditt på utsiden? Tapetsere soverommet, eller legge nytt gulv? Vi har kunnskapen som trengs og lang erfaring, og vi vil mer enn gjerne hjelpe deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle