Bergen Malerservice AS

Vi utfører alt innen malerarbeid med kvalitet! Åtte erfarne malere står klar til og utføre malerarbeid hos deg. Vi har mange referanser på prosjekter.

Bergen Malerservice AS består av faglærte malere med høy kompetanse innen alt av innvendig- og utendørs malerarbeid, samt tapetsering og gulvlegging. Vi holder til i Leirvikåsen i Bergen, og utfører malertjenester i hele Hordaland.

Vårt hovedfokus er fornøyde kunder, og det vil vi oppnå ved å utføre fagmessig godt arbeid, og gi de et godt resultat, til avtalt tid og pris!

Vi kan tilby disse tjenestene
Kvalitetsbevisste

Vi i Bergen Malerservice AS bruker til enhver tid maling og andre materialer som holder høy kvalitet.

Nøyaktighet

Vårt firma består av profesjonelle personer med mye kunnskap og erfaring, og som er opptatt av å gjøre en god og ordentlig jobb.

Avtalt tid til avtalt pris

Fornøyde kunder er det viktigste for oss, og en viktig faktor er å overholde frister og avtaler vi har lovt kunden.

Er det på tide med forandringer?

Drømmer du å freshe opp stuen, eller kanskje fornye huset ditt på utsiden? Tapetsere soverommet, eller legge nytt gulv? Vi har kunnskapen som trengs og lang erfaring, og vi vil mer enn gjerne hjelpe deg!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle